Медова гірчиця - Image

Медова гірчиця

Кількість порцій: 12Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Пропонуємо вашій увазі рецепт приготування медової гірчиці. Медова гірчиця має ніжний, трохи солодкуватий смак і чимось нагадує вишуканий соус. Вона дуже сподобається тим, хто не любить ядрений смак чистої гірчиці. Медову гірчицю дуже легко зробити в домашніх умовах. Таку гірчицю застосовують не тільки в якості приправи, але і як додатковий інгредієнт при смаженні ковбас, шинки, бекону. Такий соус підвищує апетит, посилює виділення шлункового соку, що призводить до покращення травлення. Медову гірчицю варто вживати в їжу під час епідемій грипу. Також вона принесе користь для тих, хто хоче схуднути, адже в ній містяться речовини, що розщеплюють жири. Тому приготуйте її у себе вдома.

Продукти для рецепту

Сир Cheeseland Gooda із зернами гірчиці
1847.00

Сир Cheeseland Gooda із зернами гірчиці

за 1 кг

Інгредієнти

Сир Cheeseland Gooda із зернами гірчиці

150 г.

Сіль Єгипет

2 ч. л.

Оцет Develey винний білий 6% 250г

4 ст. л.

Мед Літній Мед 750г

200 г.

Вода негазована Аквуля 2л

150 мл.

Куркума Еко 20г

на кінчику ножа

Перець білий

за смаком

Етапи приготування

01

Зерна гірчиці перемолоти.

02

Воду, сіль і оцет перемішати, дати закипіти і обережно, поступово всипати мелені зерна, безупинно помішуючи.

03

Поварити декілька хвилин, поки маса не набуде гладеньку консистенцію.

04

Додати сіль, перець. Зняти з вогню.

05

У гарячу масу влити мед, ретельно перемішати.

06

Далі гарячу гірчицю розлити в банки і дати охолонути.

07

Можна їсти через тиждень.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі спаржі, горошку та яєць

Салат зі спаржі, горошку та яєць

2

40 хв