
Ло-Мейн
1
Ло-мейн — класика китайської кухні, яку варто спробувати. Основний акцент на овочі, а до соусу входить кунжутна олія, імбир та цукор. Гаразд, досить спойлерити. Купуйте необхідні продукти та діставайте свої палички.
Інгредієнти
Локшина Соба
200г
Гриби шампіньйони
4шт
Болгарський перець
1/2шт
Часник
4 зубчики
Цибуля
1/2шт
Броколі мікс
1 упаковка
Суміш зелені свіжа
1 упаковка
Перець чорний мелений
за смаком
Оливкова олія
за смаком
Сіль харчова морська помел №0
за смаком
Свіжий натертий імбир
1 ст. л.
Цукор тростинний коричневий
1ч. л.
Кунжутна олія
1-2 ст. л.
Соєвий соус
3 ст. л.
Етапи приготування
01
Готуємо локшину: відварюємо згідно з інструкцією на пакуванні.
02
Готуємо соус: перемішуємо соєвий соус, кунжутну олію, цукор та імбир.
03
Нарізаємо цибулю, болгарський перець, шампіньйони, часник та броколі. Нагріваємо в воці на середньому вогні масло. Поступово додаємо нарізані овочі та приправляємо сіллю за смаком. Готуємо 5-6 хвилин до золотистого кольору грибів.
04
Додаємо у вок соус й відварену локшину, перемішуємо. Подаємо ло-мейн, прикрасивши свіжою зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів