Ло-Мейн - Image

Ло-Мейн

2

Кількість порцій: 1Час приготування: 30 хвПрийом їжі: Обід

Ло-мейн — класика китайської кухні, яку варто спробувати. Основний акцент на овочі, а до соусу входить кунжутна олія, імбир та цукор. Гаразд, досить спойлерити. Купуйте необхідні продукти та діставайте свої палички.

Продукти для рецепту

Макаронні вироби Yoshi Локшина Соба 300г
41.90

Макаронні вироби Yoshi Локшина Соба 300г

300 г

Інгредієнти

Макаронні вироби Yoshi Локшина Соба 300г

200г

Крем-суп Savvy Foods Білі гриби та шампіньйони 150г

4шт

Перець Болгарський

1/2шт

Часник

4 зубчики

Цибуля

1/2шт

Овочі Metro Chef Броколі мікс 1кг

1 упаковка

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Шампунь Hugva Herbal Оливкова олія 0,5л

за смаком

Сіль Metro Chef морська харчова помел №0 1кг

за смаком

Цукор Demerara тростинний коричневий 500г

1ч. л.

Олія кунжутна Auchan 240мл

1-2 ст. л.

Соус соєвий Chong 1л

3 ст. л.

Етапи приготування

01

Готуємо локшину: відварюємо згідно з інструкцією на пакуванні.

02

Готуємо соус: перемішуємо соєвий соус, кунжутну олію, цукор та імбир.

03

Нарізаємо цибулю, болгарський перець, шампіньйони, часник та броколі. Нагріваємо в воці на середньому вогні масло. Поступово додаємо нарізані овочі та приправляємо сіллю за смаком. Готуємо 5-6 хвилин до золотистого кольору грибів.

04

Додаємо у вок соус й відварену локшину, перемішуємо. Подаємо ло-мейн, прикрасивши свіжою зеленню.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Суші з цукіні з лососем і кроповим соусом

Суші з цукіні з лососем і кроповим соусом

4

1 год