Медовий латте з корицею - Image

Медовий латте з корицею

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Досить поширена ситуація, коли накопичилося дуже багато роботи, а це буває майже завжди, начальники дістали і як на зло нічого не хочеться робити. Звична ситуація, і тоді ми вдаємося до допомоги нашої офісної подруги - п'ємо каву. Вона бадьорить, відкриваються очі. Сьогодні ми вам пропонуємо трошки урізноманітнити чорну каву і свій день. Сьогодні приготуйте собі медовий латте з корицею. Ви цілком можете приготувати його на роботі. Тут немає нічого складного. Така кава дуже легко і швидко готується. Зате, коли ви почастуєте нею свого начальника він буде до вас не такий вже й суворий. Тому залиште місце для експериментів і радійте життю...

Інгредієнти

Мелена кава

4 ч. л.

Вода

200 мл.

Молоко

400 мл.

Кориця

0,5 ч. л.

Мед

2 ч. л.

Етапи приготування

01

Молоко налити в каструлю і додати в нього корицю. Потім каструлю поставити на вогонь і нагрівати її на повільному вогні, але не доводити до кипіння.

02

Після чого зняти каструлю з вогню і дати молоку трохи охолонути. Потім у молоко, що трохи охолонуло, додати мед і розмішати до повного його розчинення.

03

Щоб збити пінку потрібно: налити молоко у френч-прес не більше половини і раз 20 швидко підняти і опустити поршень. Тоді на поверхні з'явиться шар піни.

04

Зварити каву на 200 мл. води.

05

Розлити молоко з пінкою по келихах і додати свіжозварену каву.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв

Медовий латте з корицею – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua