Хлібний суп з яблуками - Image

Хлібний суп з яблуками

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Незвичний варіант супчику. Легка, пюреподібна консистенція цього хлібного супу припаде до душі навіть самим маленьким поціновувачам смаку. Замочені у воді сухарі і шматочки яблук необхідно розварити, тобто варити до повного розварювання та отримання студнеобразної маси. Перетираючи суміш через сито або друшляк, приберіть нерозчинні шматочки. Після того, як повернете перетерту масу назад в каструлю вже з цукром і прянощами, розведіть суп кип'яченою водою до бажаної консистенції. При подачі на стіл можна заправити густою сметаною. Суп прекрасний і в охолодженому вигляді. Для літа ця страва справжня знахідка.

Продукти для рецепту

Сухарі житні солоні
79.99

Сухарі житні солоні

за 1 кг

Інгредієнти

Сухарі житні солоні

150 г.

Вода негазована Аквуля 2л

700 мл.

Цукор Ваш Цукор 10кг

4,5 ст. л.

Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г

2,5 шт.

Цедра лимону Kotanyi 14г

за смаком

Гвоздика Auchan 10г

1,5 шт.

Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г

2 ст. л.

Етапи приготування

01

Налити 1 л. води в каструлю, додати в неї сухарі, замочити на деякий час, після додати до хлібної маси дрібно нарізані яблука, поставити каструлю на вогонь, розварити.

02

Перекласти хлібно-яблучну суміш у друшляк. Перетерти.

03

Додати до суміші цукор, прянощі, покласти в каструлю, поставити на вогонь, проварити, при цьому до кипіння не доводити. При подачі додати вершки.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв