Яловичина «Веллінгтон» із паштетом - Image

Яловичина «Веллінгтон» із паштетом

Кількість порцій: 8Час приготування: 2 год 30 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Яловичина "Веллінгтон" - це страва англійської кухні, яка являє собою шматок яловичої вирізки, запеченої разом з паштетом із грибів у листковому тісті. Запропонований рецепт - це один із цікавих варіантів приготування цієї страви, в якому пропонується обсмажене яловиче філе перед запіканням у листковому тісті змастити печінковим паштетом із нарізаними грибами. Можливо і порційне приготування яловичини за цим рецептом: невеликі індивідуальні шматочки філе, запечені в тісті. Ця страва прикрасить будь-який святковий стіл. До столу яловичина "Веллінгтон" подається як основна страва, наприклад, із запеченою картоплею на гарнір.

Інгредієнти

Філе яловиче

1,25 кг.

Паштет печінковий

125 г.

Олія рослинна

1 ст. л.

Гриби свіжі

60 г.

Тісто листкове дріжджове

500 г.

Яйце куряче

1 шт.

Розмарин свіжий

за смаком

Етапи приготування

01

Надати яловичині форму рулету, закріпити нитками. У сковороді розігріти олію, на великому вогні обсмажити м'ясо до золотистої скоринки. Викласти на тарілку м'ясо, остудити, прибрати мотузки.

02

Намазати м'ясо паштетом, прикріпити шматочки грибів. Розкачати тісто, загорнути в нього м'ясо. За допомогою яйця скріпити кінці отриманого конверту з тіста.

03

Деко для випікання змастити маслом, викласти м'ясо в тісті на деко. Змастити всю поверхню тіста яйцем.

04

Випікати протягом 45 хвилин в розігрітій духовці до температури 190°C, зменшити вогонь, готувати 1-1,5 години. При подачі прикрасити розмарином.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Яловичина «Веллінгтон» із паштетом – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua