Ніжний омлет з грибами і сиром - Image

Ніжний омлет з грибами і сиром

Кількість порцій: 2Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Для того, щоб приготувати омлет за всіма правилами, потрібно не помилитися з кількістю вершків (або молока), яке потрібно додати до яєць для збивання. Орієнтир такий: вершків на одне яйце відміряйте дві половинки шкаралупи розбитого яйця. Збивається вершково-яєчна маса в одному напрямку до стадії пишної пінки і відразу ж виливається на попередньо розігріту сковорідку бажано з товстим дном. Ідеально готувати омлет на вершковому маслі, але можна використовувати і рослинне. Ось такі маленькі таємниці. В якості наповнювача для омлету в запропонованому рецепті використовуються обсмажені попередньо печериці і твердий сир. Омлет за цим рецептом у Вас вийде дуже ніжним.

Інгредієнти

Печериці свіжі

200 г.

Яйце куряче

4 шт.

Сир твердий

50 г.

Вершки

30 мл.

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Гриби помити, нарізати скибочками і обсмажити. Потім відкласти в сторону. Сир нарізати скибочками або натерти на крупній тертці.

02

Яйця збити з вершками до пишного стану. Вилити суміш на розігріту сковороду, накрити кришкою і залишити на 3-5 хвилин на маленькому вогні.

03

Потім викласти гриби і сир. Залишити під кришкою ще на 3 хвилини. Потім скласти омлет в два рази (або краї скласти до центру). Обсмажити складений омлет по 1-2 хвилині з кожної сторони.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Ніжний омлет з грибами і сиром – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua