Бульйон дасі з овочами - Image

Бульйон дасі з овочами

Кількість порцій: 4Час приготування: 45 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Пропонуємо вам зануритися в надзвичайну атмосферу Східної (а саме японської ) кухні. Цікавий і смачний бульйон з водоростей і моркви відразу ж зверне на себе увагу справжніх цінителів даної кухні. А також тих, хто піклується про свою фігуру. Адже бульйони з м'яса виходять досить ситні і калорійні, а от з овочів - це і смачно, і низькокалорийно. Та що вже там говорити - це і корисно. Адже у водоростях величезна кількість йоду, що дуже корисний, особливо в наш час, коли екологія настільки забруднена. Напевно, цих причин вже достатньо, щоб ви загорілися бажанням приготувати бульйон з водоростей і овочів для цікавих і нових супів.

Інгредієнти

Вода

600 мл.

Картопля

1 шт.

Дайкон

1 шт.

Морква

1 шт.

Сушені водорості комбу

1 шт.

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

На дно каструлі рівномірно розкласти водорослі, попередньо порізати їх на шматочки. Потім очистити та нарізати скибочками моркву, дайкон і картоплю. Покласти поверх водоростей.

02

Залити все водою та накрити кришкою. Готувати до кипіння на маленькому вогні. Після чого варити ще 30 хвилин.

03

Готовий бульйон посолити, потім процідити. Зварені в бульйоні водорості і овочі можна з'їсти відразу, а бульйон використовувати для приготування супів.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Ло-Мейн

Ло-Мейн

1

30 хв

Бульйон дасі з овочами – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua