
Салат зі спаржі, горошку та яєць
1
Сумуєте за весною? Здаємо координати її перебування. Вона в деталях сьогоднішнього салату — у тонко дібраних інгредієнтах, ідеально поєднаних смаках та красивій подачі. Купуйте необхідні продукти та викликайте весну з нашим рецептом.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Спаржа Metro Chef зелена заморожена 1кг
100г
Квасоля стручкова
100г
Горошок зелений свіжоморожений
100г
Сир Сиророб Фета 55%
за смаком
Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл
1 чайна ложка
Мигдаль
за смаком
Шампунь Hugva Herbal Оливкова олія 0,5л
4 столових ложки
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
1 столова ложка
Мед квітковий 7 600г
1 чайна ложка
Гірчиця 7 Міцна 100г
1 чайна ложка
Сіль Metro Chef морська харчова помел №0 1кг
за смаком
Етапи приготування
01
Кип’ятимо воду в каструлі. Додаємо сіль та сік лимона. Кладемо квасолю та зелену спаржу. Варимо протягом 3 хвилин. Далі — викладаємо овочі в глибоку тарілку з крижаною водою.
02
Готуємо соус: змішуємо лимонний сік із медом, оливковою олією, гірчицею й бальзамічним оцтом. Розмішуємо до однорідного стану, додаємо сіль за смаком.
03
Готуємо яйця пашот: кип’ятимо в каструлі воду, додаємо трохи оцту та солі. Яйце розбиваємо в чарку або склянку. Воду добре розмішуємо ложкою, щоб утворився вир, та обережно виливаємо яйце. Через хвилину викладаємо його шумівкою на паперовий кухонний рушник й даємо просохнути.
04
У салатник кладемо квасолю та спаржу, а зверху — яйця пашот. Додаємо горошок та поливаємо соусом. Перед подачею присипаємо мигдалем.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів