Котлети з креветок - Image

Котлети з креветок

Кількість порцій: 15Час приготування: 40 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Морепродукти - основний компонент в кулінарії японців. Їх можна зустріти в сирому, смаженому і вареному вигляді. Креветочні котлети є традиційною стравою японської кухні. Користь вживання креветок дуже велика. М'ясо креветок є зразком здорової їжі, воно корисне як дорослим, так і дітям. Вживання страв з креветок покращує імунітет, знижує простудні захворювання та захворювання органів дихання, позбавляє від алергії. Креветки покращують стан волосся, нігтів і шкіри. В якості гарніру до котлет з креветок найкраще подавати рис.

Продукти для рецепту

Креветки 90/120
469.40 - 504.70

Креветки 90/120

за 1 кг

Інгредієнти

Креветки 90/120

20 шт.

Філе рибне хрумке

500 г.

Масло вершкове домашнє

100 г.

Хліб Цар хліб Тост Вершковий 330г

100 г.

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

1 шт.

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

200 мл.

Пластівці вівсяні

50 г.

Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л

50 мл.

Мускатний горіх Еко мелений 10г

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Кунжут

за смаком

Етапи приготування

01

Розтопити вершкове масло, додати очищені креветки, обсмажити на слабкому вогні 2 хвилини. Креветки вийняти, масло заморозити в морозилці.

02

Хліб замочити в молоці. Рибне філе і хліб пропустити через м'ясорубку. Посолити. Креветки подрібнити, перемішати рибний і креветочний фарш з хлібом і яйцем. Додати перець і мускатний горіх.

03

Креветочне масло натерти на крупній тертці і додати у фарш. Перемішати фарш, зліпити невеликі котлетки. Обваляти їх у вівсяних пластівцях і кунжуті. Обсмажити до хрусткої скоринки на соняшниковій олії.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Ло-Мейн

Ло-Мейн

1

30 хв