Равлики по-бургундські - Image

Равлики по-бургундські

1

Кількість порцій: 4Час приготування: 20 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Вечеря

Цей рецепт можна віднести до класичних французьким страв.

Інгредієнти

Равлики

50 шт

Часник

15 г

Цибуля шалот

15-17 г

Петрушка

20 г

Вершкове масло

200-250 г

Перець чорний мелений

за смаком

Панірувальні сухарі

за смаком

Етапи приготування

01

Спочатку приступаємо до пропуску через прес часнику, далі ріжемо цибулю і петрушку. В принципі, можна не мучитися і подрібнити блендером. Додаємо до них сіль і перець, а також розм`якшене масло.

02

Виноградні равлики повинні бути вже підготовлені (тобто кожна повинна бути відокремлена від будиночка, а черепашка повинна бути проварена в содовому розчині і просушена).

03

Беремо мушлю і кладемо в неї молюска, потім туди ж відправляємо шматочок масла з травами, цибулею і часником. Потрібно добре натиснути, щоб равлик з маслом «сиділи» глибоко в будиночку.

04

Далі викладаємо равликів або на деко, або на спеціальні ємності з заглибленнями. Присипаємо сухарями і кладемо в піч при t = 200 градусів на 6-8 хвилин. Масло має закипіти в мушлі.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі спаржі, горошку та яєць

Салат зі спаржі, горошку та яєць

2

40 хв

Равлики по-бургундські – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua