Маффіни з ревеню  - Image

Маффіни з ревеню

1

Кількість порцій: 10Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Cніданок

Стебла ревеню дуже корисні, і готувати з них можна не тільки компот і варення. Шеф-кухар Ілля Сьомін пропонує спекти ніжні маффіни з ревеню з хрусткою цукровою скоринкою. А щоб отримати максимум користі і задоволення від десерту, доповнити їх ароматним джемом з ревеню і полуниці. Ідеальний варіант для дружнього або сімейного чаювання, а також для підняття настрою та імунітету.

Інгредієнти

Ревінь

400г

Масло вершкове

225г

Молоко

60г

Цукор

245г

Борошно пшеничне

350г

Розпушувач

Яйця

2шт

Вершки 33% жирності

150мл

Полуниця свіжоморожена

200г

Цукрова пудра

15г

Цукор ванільний

15г

Етапи приготування

01

Приготуйте тісто: збийте масло (125г) з цукром (100г) , введіть яйця та додайте молоко і нарізаний невеличкими шматочками ревінь (200г), всипте борошно (250г), розпушувач.

02

Приготуйте штейзель: перетріть масло (100г) із борошном (100г), заздалегідь змішаним з цукром (85г).

03

Викладіть тісто у порційні формочки, присипте штрейзелем.Випікайте півгодини при 175 градусах.

04

Приготуйте джем для начинки: зробіть пюре із розмороженої полуниці, додайте цукор (60г) , додайте подрібнений рожевий перець, дайте закипіти та протримайте на вогні ще 5 хв, покладіть ревінь та ще трохи проваріть.

05

Дайте джему та маффінам вистигнути. Збийте вершки з цукровою пудрою, додавши ванільний цукор. Маффіни розріжте по горизонталі, на зрізі змастіть джемом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі спаржі, горошку та яєць

Салат зі спаржі, горошку та яєць

2

40 хв

Маффіни з ревеню – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua