
Маффіни з ревеню
1
Стебла ревеню дуже корисні, і готувати з них можна не тільки компот і варення. Шеф-кухар Ілля Сьомін пропонує спекти ніжні маффіни з ревеню з хрусткою цукровою скоринкою. А щоб отримати максимум користі і задоволення від десерту, доповнити їх ароматним джемом з ревеню і полуниці. Ідеальний варіант для дружнього або сімейного чаювання, а також для підняття настрою та імунітету.
Інгредієнти
Ревінь
400г
Масло вершкове
225г
Молоко
60г
Цукор
245г
Борошно пшеничне
350г
Розпушувач
7г
Яйця
2шт
Вершки 33% жирності
150мл
Полуниця свіжоморожена
200г
Цукрова пудра
15г
Цукор ванільний
15г
Етапи приготування
01
Приготуйте тісто: збийте масло (125г) з цукром (100г) , введіть яйця та додайте молоко і нарізаний невеличкими шматочками ревінь (200г), всипте борошно (250г), розпушувач.
02
Приготуйте штейзель: перетріть масло (100г) із борошном (100г), заздалегідь змішаним з цукром (85г).
03
Викладіть тісто у порційні формочки, присипте штрейзелем.Випікайте півгодини при 175 градусах.
04
Приготуйте джем для начинки: зробіть пюре із розмороженої полуниці, додайте цукор (60г) , додайте подрібнений рожевий перець, дайте закипіти та протримайте на вогні ще 5 хв, покладіть ревінь та ще трохи проваріть.
05
Дайте джему та маффінам вистигнути. Збийте вершки з цукровою пудрою, додавши ванільний цукор. Маффіни розріжте по горизонталі, на зрізі змастіть джемом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів