
Овочевий суп по-прованськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Бульйон курячий Food Studio 500мл
1 л.
Помідори рожеві фасовка
2 шт.
Перець Каппа солодкий
1 шт.
Цукіні
2 шт.
Картопля фасована
1 шт.
Цибуля
1 шт.
Часник
3 зуб.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Розмарин 50г
1/4 ч. л.
Чебрець Metro Chef подрібнений 60г
1/4 ч. л.
Майоран Еко 6г
1/4 ч. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ст. л.
Сухарі-грінки пшеничні 200г
30 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Особливість цього супу в тому, що спочатку всі інгредієнти (крім бульйону) потрібно спекти, а потім варити.
02
Цукіні, цибулю і картоплю нарізати кубиками, помідори – скибочкам, перець - соломкою.
03
Овочі викласти на деко, додати 3 цілих зубчики часнику, посипати травами і побризкати оливковою олією.
04
Деко з овочами поставити в духовку, розігріту до 200°С і запікати 25 хвилин.
05
Далі потрібно приступити до бульйону. Курячий бульйон потрібно довести до кипіння і перекласти в нього готові овочі.
06
Суп потрібно варити 10 хвилин. Посолити і поперчити за смаком.
07
Грінки можна додати перед подачею на стіл.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів