Смажена картопля в гірчиці, часнику і орегано - Image

Смажена картопля в гірчиці, часнику і орегано

Кількість порцій: 10Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Не дивлячись на те, що страва називається "смажена картопля", все ж її потрібно за цим рецептом запікати. Це теж добре, оскільки страви, приготовлені в духовці, зберігають більшу кількість корисних речовин, ніж, наприклад, смажені. Картопля після запікання має дивну корочку, яка тут же сподобається всім, хто тільки спробує вашу страву. Крім того, ця страва багата на вітаміни не дивлячись на те, що в ній так мало інгредієнтів. Часник, як відомо, перший помічник при простудних захворюваннях. Але мало хто знає, що часник - це хороший афродизіак, не дивлячись на його різкий запах. Орегано ж - це хороша приправа до такого роду страв.

Інгредієнти

Гірчиця діжонська

0,5 ст.

Олія оливкова

2 ст. л.

Масло вершкове

2 ст. л.

Часник

3 шт.

Сік лимонний

2 ст. л.

Орегано

1 ст. л.

Цедра лимонна

1 ч. л.

Сіль

1 ч. л.

Картопля

1,5 кг.

Етапи приготування

01

Духовку розігріти до 220°С. Два деко змастити олією.

02

У мисці змішати гірчицю, оливкову олію і вершкове масло, лимонний сік вилити, додати нарізаний часник, орегано, цедру і сіль. Перемішати всі інгредіенти. Додати нарізану картоплю, посипати перцем, ретельно перемішати і натерти картоплю сумішшю.

03

Викласти картоплю на деко, розподілити по поверхні. Готувати протягом 20 хвилин, після перемішати, готувати ще 25 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі спаржі, горошку та яєць

Салат зі спаржі, горошку та яєць

2

40 хв

Смажена картопля в гірчиці, часнику і орегано – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua