Телятина під кремом із тунця - Image

Телятина під кремом із тунця

Кількість порцій: 4Час приготування: 20 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Vitello tonnato або телятина під кремом із тунця – традиційна холодна закуска (antipasti) італійської кухні, батьківщина якої П'ємонт. Ця страва давно полюбилася усіма дегустаторами за незвичне смакове поєднання – варена телятина і кремоподібний соус з тунця. Перед варінням вирізку потрібно обтягнути ниткою, інакше після приготування телятина буде пухкою і розпадатися. Залишити м'ясо остигати в бульйоні. Можна також варити телятину в білому вині. Крем по консистенції повинен бути не дуже густим, тому додавайте більше олії. Пастою з тунця, що залишилася, можна намазати тости.

Продукти для рецепту

Телятина для стейків
444.90 - 456.90

Телятина для стейків

за 1 кг

Інгредієнти

Телятина для стейків

1 кг.

Яйце куряче С0 1шт

3 шт.

Каперси Iberica 250г

1,5 ч. л.

Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл

1,5 ч. л.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

5 ст. л.

Анчоуси Rizzoli солоні 850г

1,5 шт.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Морква

1 шт.

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

1 шт.

Лист лавровий

за смаком

Етапи приготування

01

Відварити м'ясо в каструлі з морквою, цибулею і лавровим листом, сіллю протягом 1,5-2 годин. Після чого, остудити.

02

Тунець розчавити виделкою, покласти в чашу блендера, вбити 3 жовтка і 1 білок, додати каперси з анчоусами, влити лимонний сік. Збити блендером, періодично додавати оливкову олію.

03

Нарізати м'ясо тонкими скибочками, викласти на тарілку, полити зверху кремом, прикрасити каперсами. Подавати холодним.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв