Полуничний десерт з вином і маскарпоне - Image

Полуничний десерт з вином і маскарпоне

Кількість порцій: 8Час приготування: 2 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Якщо ви більше віддаєте перевагу милим і вишуканим десерта, ніж величезним кремовим тортам і тістечкам, тоді спробуйте приготувати полуничний десерт за нашим рецептом. По-перше, він виглядає досить презентабельно і навіть химерно, а значить подавати його можна на будь-якій вечірці або святі. По-друге, він не такий калорійний, як, наприклад, ті ж торти, в яких багато крему (і не менше калорій). До того ж полуниця - це дуже корисна ягода. Вона має протизапальну та протимікробну дію. Також її рекомендують лікарі тим, у кого проблеми з нирками. Ну і звичайно ж це дуже смачна і соковита ягода, і навряд чи є на світі люди, які не полюбляють її.

Продукти для рецепту

Полуниця
349.00 - 405.00

Полуниця

за 1 кг

Інгредієнти

Полуниця

700 г.

Цукор Ваш Цукор 10кг

100 г.

Вино червоне Symphonia напівсолодке 11,5% 0,75л

250 мл.

Сир Mlekoma Маскарпоне 250г

450 г.

Цукор ванільний Auchan 8г

40 г.

Лимон

50 г.

Етапи приготування

01

Помити полуницю і розрізати. Засипати ягоди цукром і залишити на 30 хвилин. Полуничний сік змішати з вином і проварити на маленькому вогні близько 10 хвилин.

02

Лимон помити, цедру натерти на дрібній тертці (повинно вийти близько столової ложки). Сік вичавити. Збити маскарпоне з ванільним цукром, лимонним соком і цедрою.

03

Крем викласти в креманки. На маскарпоне викласти полуницю і залити сиропом з вина. Посипати при бажанні тертим шоколадом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв