Теплий салат із пастою, шпинатом, грибами і квасолею - Image

Теплий салат із пастою, шпинатом, грибами і квасолею

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Побалуйте близьких і приготуйте пропоновану закуску – теплий салат з пастою, шпинатом, грибами і квасолею. Така страва буде гідною прикрасою Вашого святкового столу, при цьому задовольнить смакові переваги всіх гостей. Салат настільки самодостатній, що не вимагає ніяких гарнірів. Незвичайність цій страві надають фузілі – макаронні вироби спіральної форми. Паста прекрасно гармонує з екзотичною заправкою із запашних трав і прянощів. Дивно, але в цій страві поєднуються відразу дві кухні світу – європейська і азіатська.

Продукти для рецепту

Макаронні вироби Хуторок Спіралі 800г
41.90 - 49.40

Макаронні вироби Хуторок Спіралі 800г

800 г

Інгредієнти

Макаронні вироби Хуторок Спіралі 800г

200 г.

Паприка Kotanyi червоний солодкий перець 35г

1 шт.

Листя шпинату Metro Chef порційне заморожене 2,5кг

200 г.

Печериці Українські Печериці Кремові 500г

200 г.

Квасоля Bonduelle біла консервована 400г

250 г.

Цибуля зелена Auchan пучок 75г

1 пучок

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

3,5 ст. л.

Часник

2 зубчики

Оцет яблучний Borges 250мл

1 ст. л.

Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл

4 ст. л.

Кумин (зіра) Pripravka 10г

0,5 ч. л.

Спеція Горіх мускатний мелений

0,25 ч.л.

Спеція Коріандр мелений

0,5 ч. л.

Карі Carmencita 40г

0,25 ч. л.

Базилік Kotanyi подрібнений 9г

2 ст .л.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Відварити макарони, як вказано на упаковці. Потім промити їх і відкинути на друшляк.

02

Цибулю, гриби, шпинат і солодкий перець нарізати на середні кубики.

03

На сковороду налити приблизно 1,5 столової ложки оливкової олії і обсмажити цибулю і солодкий перець на середньому вогні приблизно 1-2 хвилин.

04

Потім додати шпинат і готувати ще 1 хвилину.

05

На окремій сковороді на 1 чайній ложці оливкової олії обсмажити гриби, до випаровування рідини.

06

З банки з консервованою квасолею злити рідину, квасолю промити і висушити.

07

У салатниці з'єднати цибулю, перець, шпинат, гриби, квасолю. Додати макарони і перемішати.

08

Для заправки потрібно: в тарілку вилити яблучний оцет і олію, що залишилася. Додати туди часник, продавлений через прес і сушені спеції. Все добре перемішати.

09

Готовий салат залити заправкою і ретельно перемішати. При необхідності посолити і поперчити за смаком.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв