Салат зі спаржі, горошку та яєць - Image

Салат зі спаржі, горошку та яєць

1

Кількість порцій: 2Час приготування: 40 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Сумуєте за весною? Здаємо координати її перебування. Вона в деталях сьогоднішнього салату — у тонко дібраних інгредієнтах, ідеально поєднаних смаках та красивій подачі. Купуйте необхідні продукти та викликайте весну з нашим рецептом.

Інгредієнти

Спаржа зелена заморожена

100г

Яйця курячі вищої

2шт

Квасоля стручкова

100г

Горошок зелений

100г

Фета

за смаком

Бальзамічний оцет

1 чайна ложка

Мигдаль

за смаком

Оливкова олія

4 столових ложки

Лимонний сік

1 столова ложка

Мед квітковий

1 чайна ложка

Гірчиця міцна

1 чайна ложка

Сіль харчова морська помел №0

за смаком

Етапи приготування

01

Кип’ятимо воду в каструлі. Додаємо сіль та сік лимона. Кладемо квасолю та зелену спаржу. Варимо протягом 3 хвилин. Далі — викладаємо овочі в глибоку тарілку з крижаною водою.

02

Готуємо соус: змішуємо лимонний сік із медом, оливковою олією, гірчицею й бальзамічним оцтом. Розмішуємо до однорідного стану, додаємо сіль за смаком.

03

Готуємо яйця пашот: кип’ятимо в каструлі воду, додаємо трохи оцту та солі. Яйце розбиваємо в чарку або склянку. Воду добре розмішуємо ложкою, щоб утворився вир, та обережно виливаємо яйце. Через хвилину викладаємо його шумівкою на паперовий кухонний рушник й даємо просохнути.

04

У салатник кладемо квасолю та спаржу, а зверху — яйця пашот. Додаємо горошок та поливаємо соусом. Перед подачею присипаємо мигдалем.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Парфе з ягід

Парфе з ягід

2

15 хв

Салат зі спаржі, горошку та яєць – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua