
Виноградний пиріг-суфле
Виноградний пиріг-суфле зробить у вашому будинку свято навіть у звичайний будній день. Цей десерт принесе радість вашим близьким, а вам принесе задоволення у ході приготування. Адже що ще може бути приємнішим, як не готування для близьких людей? Ми можемо довго говорити про те, який смачний пиріг, проте потрібно відзначити і корисність даної страви. Сир подарує вам комплекс вітамінів - починаючи від необхідного для організму кальцію і закінчуючи залізом. Виноград зробить вашу шкіру чистою і сяючою, а також виведе з організму токсини. А сметана і яйця дадуть вам хорошу порцію білка. Таку смакоту не соромно і на ніч з'їсти.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир кисломолочний 9%
100 г
Масло вершкове домашнє
100 г
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
200 г
Борошно пшеничне вищий гатунок
200 г
Розпушувач тіста Добрик 15г
8 г
Виноград
250 г
Ванілін Pripravka 2г
1 г
Сметана ХМЗ 20%
200 г
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
2 шт.
Етапи приготування
01
Вершкове масло розтопити. Додати сир, цукор коричневий та перемішати. Всипати муку та розпушувач.
02
Замісити тісто.
03
Розкачати тісто.
04
Викласти в форму (24 см.), наколоти виделкою.
05
Поставити в духовку на 10 хвилин (температура 200°C).
06
Приготувати заливку. Для цього яйця збити з коричневим цукром. Додати сметану і ванілін. Ретельно перемішати.
07
На підпечений корж викласти виноград. Вилити заливку.
08
Випікати 40-45 хвилин при температурі 200°C.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів