Круасани з шоколадом - Image

Круасани з шоколадом

Кількість порцій: 12Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Cніданок

За одною з версій прадавньої легенди про появу круасанів, вважається, що перша віденська кав’ярня, в котрій подавали ті самі круасани, була відкрита українським шляхтичем. З того самого часу ця смакота не втрачає актуальності в багатьох країнах. Готуються круасани досить просто, а оскільки листкове тісто ми можемо придбати в будь-якому супермаркеті, і нам не знадобиться вимішувати його вручну, то зовсім небагато часу піде на приготування нашої випічки. Поснідавши круасанами з шоколадом, ми гарантовано отримаємо необхідний заряд позитиву, адже це чудово, коли ранок починається з чогось смачненького, а значить – день гарантовано буде успішним.

Інгредієнти

Тісто листкове

2 шт.

Шоколад

240 г.

Яйця

1 шт.

Пудра цукрова

50 г.

Етапи приготування

01

Взяти листкове тісто і як тільки воно розморозиться потрібно розгорнути листи і розкачати тісто в пласт у вигляді прямокутника.

02

Використовувати ніж для піци, ним розрізати тісто на трикутники. Біля основи покласти шоколадну крихту, потім загорнути круасани в трубочку. Зверху змастити збитим яйцем.

03

Духовку розігріти до 220°С. Випікати круасани 20 хвилин до золотистого кольору. Дати охолонути протягом 5 хвилин, потім посипати цукровою пудрою і подавати теплими.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі спаржі, горошку та яєць

Салат зі спаржі, горошку та яєць

2

40 хв

Круасани з шоколадом – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua