
Суп із квашеної капусти по-угорськи
Те, що квашена капуста - дуже корисний продукт, факт незаперечний. Як і в будь-якому іншому вигляді, квашена капуста - це величезне джерело вітаміну С. Найчастіше її вживають, як салат, заправлений олією. Також вона може бути включена до складу різних страв. Суп із квашеної капусти по-угорськи готується досить просто і є варіантом оригінальної першої страви. Квашена капуста надає супу неповторний аромат і кислуватий смак. Заправляють суп сметаною. Перед самою подачею суп кип'ятять кілька хвилин. Подають гарячим, прикрасивши свіжою зеленню. Цей наваристий суп добре підійде для сімейної вечері, особливо в холодну пору року.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста квашена
200 г.
Шинка Argal Йорк Сендвіч
200 г.
Риб'ячий жир Source Naturals OmegaEPA 100 гелевих капсул
50 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Сметана ХМЗ 20%
50 мл.
Перець Каппа солодкий
1 шт.
Ковбаса куряча копчена
50 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
1 ст. л.
Часник
2 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Цибулю і перець очистити і подрібнити разом із шинкою. Все покласти в каструлю, додати капусту.
02
Залити в каструлю кип'яток, поставити на вогонь, варити 20 хвилин. Додати сіль і перець.
03
Розтопити на сковороді жир, нарізати ковбасу і висипати її на сковороду, обсмажити, після додати в каструлю із супом.
04
Змішати борошно із сметаною і подрібненим часником, після влити соус в суп. Перемішати всі інгредієнти в супі, варити до загустіння.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів