Діп зі шпинату - Image

Діп зі шпинату

Кількість порцій: 8Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Діп в буквальному розумінні слова з англійської означає "занурювати". Діп - це соус, який за консистенцією нагадує сметану. Але це не звичайний соус. Головна відмінність діпа від звичайних соусів полягає в способі його застосування - зазвичай соус поливають на їжу, але у випадку з діпом їжу занурюють в соус. Звідси і назва "dip", що значить занурювати, опускати. Сьогодні ми вам пропонуємо приготувати такий корисний і смачний діп зі шпинату. У такий соус можна вмочати чіпси, шматочки овочів, шматки м'яса, морепродукти, хліб, крекер в якості закуски перед основною стравою. Загалом діп найчастіше використовується для приправки їжі, яку їдять руками. До речі, найбільш поширені діпи в Америці та Китаї.

Продукти для рецепту

Шпинат пучок 100г
24.99 - 36.30

Шпинат пучок 100г

100 г

Інгредієнти

Шпинат пучок 100г

250 г.

Сметана ХМЗ 20%

180 г.

Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г

200 г.

Кріп Metro Chef різаний сушений 60г

0,5 ч. л.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Відварити шпинат, процідити і добре віджати від зайвої рідини.

02

Змішати сметану з майонезом, нарізаними кропом і цибулею, посолити. Додати дрібно нарізаний шпинат. Добре перемішати і поставити в холодильник на пару годин.

03

Готовий, добре охолоджений діп подавати до крекерів або чіпсів.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі спаржі, горошку та яєць

Салат зі спаржі, горошку та яєць

2

40 хв