
Млинці на пиві
Напевно, мало, хто чув про те, що млинці печуться на пиві. Ми на сторінках нашого сайту підкажемо і розповімо, як це правильно робити, а також підкажемо деякі тонкощі. Отже, для випікання млинців вам не знадобиться молоко, яке ви так звикли купувати для звичайних тонких млинців. Замість цього потрібно взяти пиво. Беріть краще хороше, дороге і темне пиво, тоді млинці будуть смачно пахнути свіжовипеченим хлібом. Завдяки пиву млинці будуть виключно добре випікатися, не будуть прилипати і рватися. Млинці на пиві будуть мати високу міцність і не будуть рватися, як звичайні тонкі млинці, і ви можете загортати туди будь-які начинки. Тому бажаємо вам успіхів і приємного апетиту.
Інгредієнти
Яйце куряче
2 шт.
Пиво
200 мл.
Молоко
200 мл.
Борошно пшеничне
200 г.
Цукор
20 г.
Сода
5 г.
Сіль
за смаком
Олія рослинна
40 мл.
Етапи приготування
01
Яйця збити з цукром, додати сіль. Потім влити молоко і пиво, продовжуючи збивати. Додати половину рослинної олії і соду в тісто. Додати по трохи просіяне борошно і добре перемішати.
02
На сковороді розігріти олію. Виливати тісто по кілька ложок на сковороду. Обсмажити млинці по кілька хвилин з кожної сторони. Подавати краще гарячими.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів