Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти легкий європейська соус › Цибулеве масло
Цибулеве масло

Цибулеве масло

Говорячи про цибулеве масло, не можна не згадати те, що крім його прямого призначення в кулінарії, воно також являється чудовими ліками, шанованими в народній медицині. Зробивши таку заготовку масла, ви можете рятувати себе і діток хоч всю зиму від різних захворювань: застуди, грипу та інших недуг. Це, звичайно, важливий момент, але не можна говорити про це масло тільки як про вітамінний помічник, воно ще й дуже смачна заправка до різних страв, до м'яса або будь-яких салатів. На ньому можна смажити шматочки свинини чи баранини, адже це куди краще магазинних заправок. Після приготування м'ясо набуває дуже соковитого смаку і приємного аромату.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Масло арахісове — 1,75 ст.
  2. 2. Цибуля ріпчаста — 450 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Цибулю почистити і дрібно порізати.

  2. Розігріти вок на сильному вогні приблизно 30 секунд. Додати масло і цибулю. Готувати приблизно 7 хвилин, поки цибуля не стане золотистою, постійно помішуючи. Зменшити вогонь до середнього і готувати, помішуючи, ще 15 хвилин, поки цибуля не стане світло-коричневою.

  3. Зняти з вогню і процідити через сито в миску, віджимаючи цибулю, щоб витягнути залишки олії. Залишити масло холонути при кімнатній температурі.

  4. Перелити масло в бутилку і закрити кришкою.