Яловичина по-аргентинськи - Image

Яловичина по-аргентинськи

Кількість порцій: 4Час приготування: 35 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Яловичина - дуже популярний в Аргентині продукт, і аргентинці вміють її майстерно готувати. У просторах інтернету Ви знайдете безліч найрізноманітніших рецептів, і всі з назвою "Яловичина по-аргентинськи". Ми пропонуємо цікавий рецепт приготування яловичини по-аргентинськи, який пропонує перед процесом обсмажування яловичини витримати її в маринаді протягом декількох годин. Обкачані в панірувальних сухарях і обсмажені на суміші оливкового і вершкового масел шматки яловичини виходять смачними, соковитими і виглядають дуже апетитно. Перед подачею можна полити м'ясо соусом.

Продукти для рецепту

Яловичина піджарка
279.90 - 329.90

Яловичина піджарка

за 1 кг

Інгредієнти

Яловичина піджарка

500 г.

Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт

1 шт.

Кріп 70г

3 ст. л.

Сухарі панірувальні

100 г.

Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл

1 ч. л.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

за смаком

Масло вершкове домашнє

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

М'ясо нарізати на шматки. Кожен шматок посолити і поперчити, полити соком лимона.

02

Скласти шматки м'яса в миску, додати нарізану зелень, оливкову олію. Перемішати.

03

Додати яйце. Ретельно перемішати і прибрати в холодильник на кілька годин.

04

Насипати в тарілку панірувальні сухарі, обваляти яловичину з усіх боків.

05

Обсмажити шматки м'яса на суміші оливкової олії та вершкового масла з двох сторін по 5 хвилин з кожного боку.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Севіче з сібаса

Севіче з сібаса

2

25 хв