Суп із броколі з фісташками - Image

Суп із броколі з фісташками

Кількість порцій: 6Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Суп виходить не калорійним, але при цьому дуже смачним і корисним. Завдяки цілому комплексу корисних речовин, ця капуста славиться своїми корисними властивостями і надає потужний позитивний вплив на всі системи організму. У неї немає протипоказань. Якщо врахувати низьку калорійність броколі - всього 30 кал на 100 г продукту, то можна сказати що броколі - ідеальна дієтична їжа, яку можна вживати всім без виключення, особливо тим, хто стежить за своєю вагою. Приготуйте суп із броколі з фісташками, і ваш організм скаже вам «спасибі». Ніжний суп із броколі з фісташками стане відмінним рішенням для вашого обіду.

Продукти для рецепту

Бульйон курячий Food Studio 500мл
159.00 - 229.00

Бульйон курячий Food Studio 500мл

500 мл

Інгредієнти

Бульйон курячий Food Studio 500мл

500 мл.

Броколі

200 г.

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

50 мл.

Фісташки смажені

80 г.

Часник

2 зубчики

Цибуля шалот 250г

1 шт.

Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л

1 ст. л.

Крохмаль кукурудзяний Dr. Oetker 30г

2 ч. л.

Вино Bastida Me Gusta біле 0,75л

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Сухарики Riga Хліб Британські 100г

за смаком

Етапи приготування

01

Цибулю-шалот очистити від лушпиння дрібно нарізати. Часник пропустити через прес.

02

Броколі промити і розібрати на суцвіття.

03

Нагріти в каструлі олію. Покласти в неї цибулю, часник і трохи солі. Смажити, поки цибуля не стане прозорою. Потім влити біле вино - стільки, щоб воно покривало дно каструлі.

04

Потім у каструлю покласти броколі і готувати до тих пір, поки капуста не стане світло-зеленого кольору.

05

Після чого влити курячий бульйон і очищені фісташки. Готувати 3-5 хвилин.

06

Весь вміст каструлі перелити в чашу для блендера і перебити в однорідне пюре. Додати молоко і крохмаль, а також за смаком сіль.

07

Якщо суміш виявиться гіркою, то додати ще вина і цукру. Далі перелити суміш у каструлю і варити на повільному вогні хвилин 5.

08

Приправити за смаком і подавати. Подавати слід із сухариками і броколі.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Останні додані рецепти