
Маффіни з ревеню
1
Стебла ревеню дуже корисні, і готувати з них можна не тільки компот і варення. Шеф-кухар Ілля Сьомін пропонує спекти ніжні маффіни з ревеню з хрусткою цукровою скоринкою. А щоб отримати максимум користі і задоволення від десерту, доповнити їх ароматним джемом з ревеню і полуниці. Ідеальний варіант для дружнього або сімейного чаювання, а також для підняття настрою та імунітету.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Насіння Seedera Ревінь Черешковий 0,5г
400г
Масло вершкове домашнє
225г
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
60г
Цукор Ваш Цукор 10кг
245г
Борошно пшеничне вищий гатунок
350г
Розпушувач тіста Добрик 15г
7г
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2шт
Полуниця свіжоморожена вагова
200г
Цукрова пудра Aro 250г
15г
Цукор ванільний Auchan 8г
15г
Етапи приготування
01
Приготуйте тісто: збийте масло (125г) з цукром (100г) , введіть яйця та додайте молоко і нарізаний невеличкими шматочками ревінь (200г), всипте борошно (250г), розпушувач.
02
Приготуйте штейзель: перетріть масло (100г) із борошном (100г), заздалегідь змішаним з цукром (85г).
03
Викладіть тісто у порційні формочки, присипте штрейзелем.Випікайте півгодини при 175 градусах.
04
Приготуйте джем для начинки: зробіть пюре із розмороженої полуниці, додайте цукор (60г) , додайте подрібнений рожевий перець, дайте закипіти та протримайте на вогні ще 5 хв, покладіть ревінь та ще трохи проваріть.
05
Дайте джему та маффінам вистигнути. Збийте вершки з цукровою пудрою, додавши ванільний цукор. Маффіни розріжте по горизонталі, на зрізі змастіть джемом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів