Лоранскій пиріг з грибами і куркою - Image

Лоранскій пиріг з грибами і куркою

Кількість порцій: 8Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Лоранскій пиріг з грибами і куркою - це чудовий варіант як для звичайної вечері, так і для свята. Ви можете зробити його на заміну банальним бутербродам або подібним холодним закускам. Вже точно незвичайний не солодкий пиріг ваші гості гідно оцінять. До того ж основні інгредієнти тут курка і гриби, що означає, що пиріг буде не дуже калорфйним. Навпаки, його спокійно можна їсти на вечерю і не переживати за зайві кілограми. Такий чудовий мікс корисного білка і незвичайного смаку пирога, який буквально тане в роті, ви рідко де можете зустріти. Ми впевнені, ваші гості будуть приємно згадувати посиденьки у вас з таким смачним пирогом.

Інгредієнти

Борошно

200 г.

Масло вершкоев

50 г.

Яйця

3 шт.

Куряче філе

300 г.

Печериці

300 г.

Цибуля

0.5 шт.

Вершки

170 мл.

Сир твердий

150 г.

Вода

3 ст. л.

Сіль

за смаком

Перець

за смаком

Етапи приготування

01

Масло розмішати з яйцем, додати воду з сіллю, борошном, замішати гладеньке тісто, загорнути в плівку і півгодини охолоджувати в холодильнику.

02

Грудку відварити до готовності і подрібнити, гриби до готовності обсмажити з цибулею, додати сіль з меленим перцем і мускатним горіхом, подрібнене куряче філе і все разом трохи обсмажити.

03

Духовку розігріти до 180°C градусів. Форму з діаметром 23 см. змастити вершковим маслом, розкачати тісто, сформувати бортик, начинку перекласти на тісто.

04

Виделкою злегка збити яйця, додати вершки з сиром, ретельно все перемішати і отриманою сумішшю рівномірно залити начинку.

05

Пиріг випікати 35-40 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі спаржі, горошку та яєць

Салат зі спаржі, горошку та яєць

2

40 хв

Лоранскій пиріг з грибами і куркою – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua