Соус дзадзикі - Image

Соус дзадзикі

Кількість порцій: 4Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Соуси хороші тим, що вживати їх можна з безліччю різних повноцінних страв. І не тільки. Соус можна просто намазати на хліб і їсти як бутерброд. Один з таких соусів перед вами. До плюсів віднести можна швидкість приготування. А на смак - він м'який і приємний. Часник додає трохи цікавих ноток (не забуваємо і про користь часнику для організму), а виноградний оцет - аромат. Додамо, що соус виходить не надто гострий, бо далеко не всі любителі гостринки. Такий соус можна подавати в окремій тарілочці, або ж відразу з стравою. Смачного!

Інгредієнти

Густий йогурт без наповнювача

500 г

Огірок (великий)

1 шт.

Часник

2 зубчика

Оливкова олія

2 ст.л.

Виноградний оцет

0,5 ч.л.

Кріп

1 невеликий пучок

Мелений чорний перець

за смаком

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Огірок почистити і натерти на середній терці. Руками добре віджати з нього сік, щоб соус не вийшов водянистим.

02

Кріп дуже дрібно нарізати.

03

У глибоку миску викласти йогурт, додати огірок, кріп, оливкову олію, виноградний оцет, сіль і перець.

04

Туди ж вичавити часник, пропустивши його через часниковий прес.

05

Добре перемішати всі інгредієнти.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі спаржі, горошку та яєць

Салат зі спаржі, горошку та яєць

2

40 хв

Соус дзадзикі – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua