Салат з кус-кусом, помідорами і фетою - Image

Салат з кус-кусом, помідорами і фетою

Кількість порцій: 1Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Кус-кус - це не тільки модна, корисна і поживна каша. Ці маленькі золотаві зернятка можна використовувати для приготування оригінальних страв, наприклад, салатів. Якщо використовувати соус або маринад, крупу не потрібно варити і навіть заливати окропом. Навіщо кус-кус в салаті? Для незвичайної текстури, красивого зовнішнього вигляду, і, звичайно ж, з ним страва стане смачнішою і ситнішою. Шеф-кухар ресторану Tin Tin Ілля Сьомін пропонує поєднувати кус-кус з помідорами, фетою і зеленню. Радимо спробувати!

Продукти для рецепту

Крупа кус-кус
90.00 - 96.10

Крупа кус-кус

за 1 кг

Інгредієнти

Крупа кус-кус

50г

Сир Сиророб Фета 55%

60г

Помідори Auchan консервовані з зеленню 3л

25г

Помідори Kuhne в'ялені 340г

20г

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

10мл

Цибуля синя

20г

Салат Пучок-Свіжачок Маш 75г

Рукола 50г

Базилік у горщику

Салат Пучок-Свіжачок Бебі шпинат 75г

М'ята 50г

3 гілочки

Кінза 70г

3 гілочки

Перець чорний Kotanyi горошок 70г

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Цукор Ваш Цукор 10кг

за смаком

Етапи приготування

01

Суху крупу насипати в піалу і залити розсолом, злитим з консервованих помідорів.

02

Зробити крем з фети.

03

З консервованих помідорів приготувати пюре. В'ялені помідори, цедру лимона, кінзу з м'ятою і цибулю подрібнити і змішати з кус-кусом. Додати гострий сушений перець. Добре вимішати салат.

04

Додати сіль, цукор, влити олію з в'ялених томатів.

05

В окремому посуді змішати подрібнені маш-салат, бебі шпинат, рукколу. Цю суміш заправити олією з в'ялених томатів, посолити і поперчити.

06

Викласти салат на тарілку в наступному порядку: шар крему, кус-кус і салатна суміш.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Африканський суп з кунжутом і спеціями

Африканський суп з кунжутом і спеціями

4

15 хв