
Салат з кус-кусом, помідорами і фетою
Кус-кус - це не тільки модна, корисна і поживна каша. Ці маленькі золотаві зернятка можна використовувати для приготування оригінальних страв, наприклад, салатів. Якщо використовувати соус або маринад, крупу не потрібно варити і навіть заливати окропом. Навіщо кус-кус в салаті? Для незвичайної текстури, красивого зовнішнього вигляду, і, звичайно ж, з ним страва стане смачнішою і ситнішою. Шеф-кухар ресторану Tin Tin Ілля Сьомін пропонує поєднувати кус-кус з помідорами, фетою і зеленню. Радимо спробувати!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Крупа кус-кус
50г
Сир Сиророб Фета 55%
60г
Помідори Auchan консервовані з зеленню 3л
25г
Помідори Kuhne в'ялені 340г
20г
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
10мл
Цибуля синя
20г
Салат Пучок-Свіжачок Маш 75г
7г
Рукола 50г
7г
Базилік у горщику
3г
Салат Пучок-Свіжачок Бебі шпинат 75г
7г
М'ята 50г
3 гілочки
Кінза 70г
3 гілочки
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Цукор Ваш Цукор 10кг
за смаком
Етапи приготування
01
Суху крупу насипати в піалу і залити розсолом, злитим з консервованих помідорів.
02
Зробити крем з фети.
03
З консервованих помідорів приготувати пюре. В'ялені помідори, цедру лимона, кінзу з м'ятою і цибулю подрібнити і змішати з кус-кусом. Додати гострий сушений перець. Добре вимішати салат.
04
Додати сіль, цукор, влити олію з в'ялених томатів.
05
В окремому посуді змішати подрібнені маш-салат, бебі шпинат, рукколу. Цю суміш заправити олією з в'ялених томатів, посолити і поперчити.
06
Викласти салат на тарілку в наступному порядку: шар крему, кус-кус і салатна суміш.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів