Картопляні коржі з фетою - Image

Картопляні коржі з фетою

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Ви, напевно, чули про різні страви, які можна приготувати з картоплі. Вони бувають як звичайними і простими, так і вишуканими. Звичайно ж, страви на кожен день нас завжди цікавлять більше, бо потрібно завжди чимось годувати сім'ю. Ось один з таких рецептів на швидку руку. Коржі з картоплі - це дуже швидкий рецепт, але при цьому ми маємо достатньо смачну страву. Вона буде доречі до сніданку або, навіть, до вечері. У будь-якому випадку картопля завжди бажаний гість на будь-якому столі: повсякденному або святковому. А тим більше, якщо її подавати в такому цікавому варіанті. Сир надає картопляним коржам свій м'який смак, без якого страва не буде такою закінченою.

Інгредієнти

Картопля

500 г.

Борошно пшеничне

30 г.

Яйце куряче

1 шт.

Рослинна олія

20 мл.

Сир фета

30 г.

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Картоплю помити, очистити і натерти на крупній тертці. Додати сіль, і віджати з картоплі зайву рідину. Потім до картоплі додати яйце, перемішати і потроху додати просіяне борошно. Перемішати все до однорідної консистенції.

02

З картопляної маси сформувати коржі. Сир розкришити. Розігріти сковороду з рослинною олією і обсмажити на ній коржі з двох боків до золотистого кольору. Посипати коржі сиром і подавати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Пана-кота з горгонзолою

Пана-кота з горгонзолою

4

30 хв

Картопляні коржі з фетою – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua