
Картопляні коржі з фетою
Ви, напевно, чули про різні страви, які можна приготувати з картоплі. Вони бувають як звичайними і простими, так і вишуканими. Звичайно ж, страви на кожен день нас завжди цікавлять більше, бо потрібно завжди чимось годувати сім'ю. Ось один з таких рецептів на швидку руку. Коржі з картоплі - це дуже швидкий рецепт, але при цьому ми маємо достатньо смачну страву. Вона буде доречі до сніданку або, навіть, до вечері. У будь-якому випадку картопля завжди бажаний гість на будь-якому столі: повсякденному або святковому. А тим більше, якщо її подавати в такому цікавому варіанті. Сир надає картопляним коржам свій м'який смак, без якого страва не буде такою закінченою.
Інгредієнти
Картопля
500 г.
Борошно пшеничне
30 г.
Яйце куряче
1 шт.
Рослинна олія
20 мл.
Сир фета
30 г.
Сіль
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю помити, очистити і натерти на крупній тертці. Додати сіль, і віджати з картоплі зайву рідину. Потім до картоплі додати яйце, перемішати і потроху додати просіяне борошно. Перемішати все до однорідної консистенції.
02
З картопляної маси сформувати коржі. Сир розкришити. Розігріти сковороду з рослинною олією і обсмажити на ній коржі з двох боків до золотистого кольору. Посипати коржі сиром і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів