
Гриби по-прованськи
Рецепт може трохи бути схожим на домашні чіпси. Адже тут на сковороді обсмажуються гриби із сухариками. А якщо додати ще й часник, і зелень, то вийде взагалі ароматно і цікаво. Можливо рецепт і відноситься до тих, які на святковий стіл не подаси, але зате наскільки він хороший для сімейної вечері! Адже хліб з грибами - це вже досить ситна страва. Не кажучи про те, що подавати страву можна і з гарніром. Не дивлячись на всю простоту пригтування, цей рецепт викликає апетит, і бажання приготувати такі грибочки не покине вас, поки ви не втілите свій задум у життя! Тому не витрачайте час даремно - це те, що потрібно вам саме сьогодні ввечері!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Печериці Королівські свіжі
200 г.
Сухарі панірувальні
50 г.
Часник
2 зуб.
Приправа Cykoria S.A Петрушка сушена 10г
3 ч. л.
Скатертина Прованс Лимони 120х136см
0,25 шт.
Сіль Єгипет
0,3 ч. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
40 г.
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно у великій сковороді розігріти оливкову олію та додати дрібно нарізаний часник. Обсмажити все хвилину, потім додати тонко нарізані гриби і обсмажити до м'якості.
02
Потім додати сухарі і петрушку. Постійно перемішувати все.
03
Потім збризнути лимонним соком, посолити і поперчити. Добре перемішати і подавати гарячими.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів