
Молочно-кавове желе
Желе стало відомо на весь світ завдяки французам. Желе - це смак дитинства. Думаємо, всі любили його за приємний фруктовий смак і незвичайну форму. Зараз ми хочемо запропонувати вам щось інше - це молочно-кавове желе. По-перше, в ньому розкривається зовсім новий смак молока і кави. По-друге, щоб приготувати його, потрібно творчо підійти до процесу, тому що потрібно змішати в одному келиху різні кольори. У підсумку ви отримаєте дуже смачний і приємний десерт, який можна подавати наприкінці романтичної вечері.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Желатин Добрик 15г
1 упаковка
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
150 г.
Кава Кава зі Львова Львівська мелена 225г
1 стІк
Цукор ванільний Auchan 8г
за смаком
Етапи приготування
01
Молоко нагріти і додати в нього желатин, можна додати цукор за смаком.
02
Каву заварити окропом і також додати в нього желатин. У ємність по черзі наливати молочну і кавову суміш, поставити в холодильник для застигання.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів