Японський шоколадний пиріг - Image

Японський шоколадний пиріг

Кількість порцій: 4Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Виявляється, екзотична японська кухня славиться не тільки вишуканими ролами, карамельними курячими крильцями і ситною локшиною, але і неперевершеними десертами. Як, наприклад, шоколадний пиріг – традиційна для Японії солодка страва, яку подають до звичайного сімейного чаювання, а також печуть до приходу важливих гостей. Його родзинка – у використанні алкоголю (у нашому випадку рому). Завдяки цьому свіжоспечений пиріг набуває незвичайний аромат і смак. Той, хто не бачив процес приготування випічки, ніколи не здогадається, що саме додавали в тісто. Ще одна особливість пирога – в способі приготування: за настільки хрусткою шоколадною скоринкою ховається трохи недопечена, волога серединка.

Інгредієнти

Цукор

30 г.

Яйце куряче

1 шт.

Шоколад

100 г.

Борошно пшеничне

10 г.

Ваніль

за смаком

Какао

20 г.

Ром

10 мл.

Молоко

130 мл.

Етапи приготування

01

Білок відокремити від жовтка і окремо збити їх з цукром. Розтопити шоколад, розламаний на шматочки, на водяній бані.

02

З'єднати борошно з какао і просіяти. Додати борошно до молока і розмішати. Обережно додати збитий жовток, ром, ваніль, а потім білок.

03

Довести тісто до однорідної консистенції. Духовку розігріти до 160 ° C.

04

Тісто вилити у формочки (заповнювати на половину) і поставити їх у духовку. Випікати пиріг близько 30 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Ло-Мейн

Ло-Мейн

1

30 хв

Японський шоколадний пиріг – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua