Італійський салат з хлібом - Image

Італійський салат з хлібом

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Представляємо вашій увазі цей популярний італійський салат з овочів і хліба. Такий салатик дуже добре подавати в літній час. Смак салату виходить чарівним . Шматочки хліба просочуються утворюється овочевим соком салату і тануть у роті. Панцанелла народилася в сім'ї бідних італійських селян. Зазвичай в сільських будинках хліб пекли один раз на тиждень, і несвіжий хліб треба було якось утилізувати. Тому з приходом спеки цей салат ставав для селян основною їжею . Щоб прожувати Панцанелла , особливих зусиль було не потрібно , так як хліб змочували водою , тому такий салат називали ще « старечої їжею» . Ось така історія даного салату.

Продукти для рецепту

Хліб Цар хліб Тост Вершковий 330г
25.70

Хліб Цар хліб Тост Вершковий 330г

330 г

Інгредієнти

Хліб Цар хліб Тост Вершковий 330г

500 г.

Помідори рожеві фасовка

500 г.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

40 мл.

Цибуля

80 г.

Базилік у горщику

100 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Духовку розігріти до 200°C. Деко застелити пергаментним папером.

02

Хліб намочити холодною водою і віджати. Потім викласти хліб на деко, збризнути олією і поставити в духовку. Підсушувати хліб близько 15 хвилин.

03

Помідори помити і нарізати кубиками або скибочками. Базилік помити, просушити, нарвати руками. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити.

04

Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Печиво мед-тахіні

Печиво мед-тахіні

10

30 хв