Фарфале з медом - Image

Фарфале з медом

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Фарфале – популярні в Італії макаронні вироби з твердих сортів пшениці, форма яких дуже нагадує бантики або метеликів. Це, мабуть, один з найвеселіших і фантазійних різновидів пасти, який сам по собі краща прикраса для будь-якої страви. Такі кумедні макарони особливо дуже люблять діти. А якщо їх приготувати за нашим рецептом з ніжним філе курки, обсмаженим в соєвому соусі і тягучому солодкому меді, смачно буде настільки, що і за вуха не відтягнеш. Особлива форма фарфале дозволяє легко вбирати соки і смаки продуктів, з якими вони готуються. За рахунок цього страва стає неймовірно соковитою і ароматною. А ще вона дуже ситна, поживна і підійде навіть для святкового столу.

Продукти для рецепту

Макаронні вироби Barilla Фарфале №65 500г
68.20 - 99.00

Макаронні вироби Barilla Фарфале №65 500г

500 г

Інгредієнти

Макаронні вироби Barilla Фарфале №65 500г

500 г

Філе куряче

500 г

Соус соєвий Kaiseki 1л

3 ст. л.

Мед Літній Мед 750г

4 ст. л.

Масло вершкове домашнє

20 г

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

20 мл

Сіль Єгипет

за смаком

Перець чорний Kotanyi горошок 70г

за смаком

Етапи приготування

01

Філе помити, порызати невеликими шматочками.

02

У високій сковороді в оливковій олії розтопити вершкове масло й обсмажити курку 5 хвилин.

03

Додати соєвий соус і мед.

04

Смажити (активно помішуючи) до готовності.

05

Відварити в трохи підсоленій воді фарфале.

06

Додати макарони до курки, перемішати. Тушкувати ще 3 хвилини.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв