Яловичина по-аргентинськи - Image

Яловичина по-аргентинськи

Кількість порцій: 4Час приготування: 35 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Яловичина - дуже популярний в Аргентині продукт, і аргентинці вміють її майстерно готувати. У просторах інтернету Ви знайдете безліч найрізноманітніших рецептів, і всі з назвою "Яловичина по-аргентинськи". Ми пропонуємо цікавий рецепт приготування яловичини по-аргентинськи, який пропонує перед процесом обсмажування яловичини витримати її в маринаді протягом декількох годин. Обкачані в панірувальних сухарях і обсмажені на суміші оливкового і вершкового масел шматки яловичини виходять смачними, соковитими і виглядають дуже апетитно. Перед подачею можна полити м'ясо соусом.

Інгредієнти

Яловичина

500 г.

Яйце

1 шт.

Кріп

3 ст. л.

Сухарі панірувальні

100 г.

Лимонний сік

1 ч. л.

Оливкова олія

за смаком

Вершкове масло

за смаком

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

М'ясо нарізати на шматки. Кожен шматок посолити і поперчити, полити соком лимона.

02

Скласти шматки м'яса в миску, додати нарізану зелень, оливкову олію. Перемішати.

03

Додати яйце. Ретельно перемішати і прибрати в холодильник на кілька годин.

04

Насипати в тарілку панірувальні сухарі, обваляти яловичину з усіх боків.

05

Обсмажити шматки м'яса на суміші оливкової олії та вершкового масла з двох сторін по 5 хвилин з кожного боку.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Севіче з сібаса

Севіче з сібаса

2

25 хв

Яловичина по-аргентинськи – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua