
Тісто на червоному вині для піци
Піца і вино - ці два продукти у всіх напевно асоціюються з батьківщиною цих продуктів, з Італією. Піца і червоне вино ще й дуже гармонійно поєднуються між собою. Сьогодні ми вам запропонуємо приготувати тісто для піци на червоному вині. Про таке тісто не кожен чув. І воно точно викличе зацікавленість навіть у найдосвідченіших господинь. Смак тіста здивує навіть гурмана. Вино додасть піці ні з чим незрівняний післясмак. Тісто виходить незвичайним, по-перше із-за свого кольору, адже вино у нас червоне. Смак самого тіста ні з чим незрівняний. Тісто здивує вас одночасно своєю ніжністю і міцністю, взагалі особливим смаком. Рекомендуємо його обов'язково спробувати!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вино Proshyan червоне напівсолодке 12% 0,75л
70 мл.
Вода негазована Аквуля 2л
120 мл.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ст. л.
Борошно пшеничне вищий гатунок
1.8 ст.
Сіль Єгипет
3 г.
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
7 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
3 ст. л.
Етапи приготування
01
Сухі дріжджі з'єднати з борошном.
02
У борошняну суміш додати оливкову олію.
03
Додати воду і вино.
04
Поступово вимішуючи борошно, замісити тісто. Тісто має бути м'яким і злегка липнути до рук.
05
Накрити тісто рушником і поставити в тепле місце на 1,5 години. Тісто готове. З такої кількості тіста вийде 4 невеликі піци.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів