
Равіолі з яловичиною в курячому бульйоні
Равіолі - це стандартна і навіть, можна сказати, традиційна страва італійської кухні. Оскільки італійці - народ гарячий і пристрасний, їх страви містять досить багато спецій і різних приправ. Начинка в равіолі може бути найрізноманітнішою. У нашому рецепті використовується яловичина, обсмажена з вином, з овочами та пармезаном. Прекрасний набір продуктів для однієї страви. Колоритно, чи не так? Щоб зробити равіолі ще більш наваристими і ситними, в нашому рецепті їх варто варити не просто у воді, а у курячому бульйоні, тоді страва буде мати запах курятини (не дивлячись на те, що всередині яловичина). Перед подачею не забудьте петрушку або іншу зелень.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
400 г.
Вода негазована Аквуля 2л
1 ст. л.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
4 шт.
Яловичина піджарка
500 г.
Цибуля
1 шт.
Морква
1 шт.
Селера стебло
1 шт.
Вино Giacondi червоне сухе 12% 3л
250 мл.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
50 мл.
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
100 г.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
500 мл.
Етапи приготування
01
Змішати борошно з сіллю, зібрати гіркою, в центрі зробити заглиблення, вбити три яйця, додати воду і виделкою перемішати їх з борошном. Замішати тісто близько 15 хвилин, накрити плівкою, дати відпочити півгодини.
02
Овочі очистити, дрібно порізати, обсмажити на оливковій олії, додати м'ясо, нарізане шматочками. Потім обсмажити, при цьому перемішувати постійно. Далі залити вином, тушкувати на слабкому вогні одну годину, охолодити, процідити, викласти в блендер, посолити, збити, додати жовток одного яйця, пармезан і перемішати.
03
Розкачати тісто, вирізати квадрати, викласти начинку на середину, зробити трикутник і після цього з'єднати два гострих кута.
04
Варити в курячому бульйоні 4 хвилини, подавати з невеликою кількістю бульйона, зверху посипати петрушкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів