
Свинина в абрикосовому соусі
Влаштуйте собі і коханому свято душі та шлунку! Як відомо, чоловіки дуже цінують жінок, які вміють готувати м'ясо. А після свинини в абрикосовому соусі вам просто ціни не буде. Це незвичайне блюдо стане відмінним для романтичної вечері або для святкування особливого приводу. Соковите, смачне і поживне м'ясо вийде незвичайним завдяки додаванню в нього абрикосів і апельсинів. А солодкі нотки меду зроблять блюдо екзотичним. Коханий просто не повірить, що можна приготувати і їсти таку смакоту. А біле вино поманить його у вир насолоди і задоволення.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Абрикос ананасовий
400 г.
Апельсини 1кг
1 шт.
Масло вершкове домашнє
25 г.
Мед Літній Мед 750г
25 г.
Свинина котлетна натуральна
600 г.
Сік Freshme апельсиновий 0,5л
250 мл.
Вино L`Odalet Chardonnay біле сухе 0,75л
150 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
25 г.
Етапи приготування
01
М'ясо промити, нарізати шматочками товщиною 2 см.
02
На гарнір відварити рис та приготувати зелень.
03
М'ясо посолити і поперчити. Потім обсмажити в оливковій олії до золотистої шкірочки.
04
Поки м'ясо смажиться, видавити сік з апельсинів.
05
Коли м'ясо обсмажиться, почати готувати соус. Для цього розтопити вершкове масло. Додати мед, цедру лимона, абрикоси. Протушкувати три хвилини. Долити вино та апельсиновий сік, додати спеції. Кілька абрикос залишити щоб прикрасити м'ясо. А соус збити блендером.
06
Тепер підсмажене м'ясо викласти в соус. Тушкувати 10 хвилин на помірному вогні.
07
Прикрасити готове м'ясо, сервірувати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів