
Прованське рагу
Цей рецепт простий і однаково гарний як для баранини, так і для яловичини. Для тривалого гасіння ідеально підходять частини м'яса найбільш багаті колагеном, це - голяшкі, шия, хвости. Перед тим, як приготувати рагу з яловичини з картоплею або іншими овочами, потрібно обсмажити і трохи протушкувати м'ясо. Якщо консервовані помідори дуже великі, то їх потрібно перемолоти в блендері. Свіжі помідори спочатку бланширують, очищають від шкірки і насіння і дрібно ріжуть. Гаряче прованське рагу неодмінно здивує гостей багатим смаком і пряним ароматом трав і спецій. Готове м'ясне рагу з яловичини подають на стіл, доповнюючи овочевий нарізкою.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
1 кг.
Цибуля
3 шт.
Стебло селери
2 шт.
Часник
5 зубчиків
Помідори рожеві фасовка
5 шт.
Помідори Auchan консервовані з зеленню 3л
200 г.
Помідор Черрі
15 шт.
Бульйон Еко Велика ложка грибний 11г
1 литр
Чебрець Metro Chef подрібнений 60г
за смаком
Петрушка 70г
за смаком
Картопля фасована
500 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Всі овочі дрібно нарізати. У розігріту оливкову олію додати чебрець, нарізане м'ясо. Обсмажити до рум'яної скоринки.
02
Окремо обсмажити подрібнену цибулю і часник до рум'яності, додати селеру та моркву. Смажити 5 хвилин.
03
Додати м'ясо, сіль, перець, свіжі і консервовані помідори, бульйон. Тушкувати 1 годину.
04
Додати картоплю і помідори черрі. Накрити кришкою і довести до готовності картоплі. Додати петрушку.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів