
Запечений камамбер
Запечений камамбер з медом та горіхами – новий погляд гурманів на такий улюблений сир. Ароматний та теплий, ніжний та м’який – спершу тане на грінці, а потім на язиці. Готуйте його, коли хочеться смачненького для себе і коли приходять гості. Це ідеальна закуска, яка, крім того, вражає естетикою своєї подачі. А всі продукти замовляйте в один клік.
Інгредієнти
Сир Камамбер
125г
Оливкова олія
1ч.л
Гілочка розмарину
1шт
Мед
2ч.л
Мигдаль / Волоський горіх
3ч.л.
Багет, крекери, грінки
за смаком
Етапи приготування
01
Виймаємо сир з обгортки й кладемо на деко. Робимо ножем неглибокі надрізи у вигляді решітки, щоб прорізати скоринку.
02
Поливаємо оливковою олією та кладемо гілочку розмарину.
03
Ставимо в попередньо розігріту до 180 градусів духову піч і запікаємо протягом 10 хвилин.
04
Виймаємо, кладемо на тарілку, прибираємо розмарин. Поливаємо медом і посипаємо товченими горіхами. Подаємо з багетом, грінками або крекерами.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів