
Біла риба по-італійськи
У вас сьогодні особлива подія, ви чекаєте особливих гостей або просто хочете влаштувати романтичну вечерю. Так, саме, приготована біла риба по-італійськи вас сьогодні і виручить. Страва, опинившись на вашому столі, підкреслить ваш витончений і святковий настрій. Вона стане особливою окрасою столу і допоможе вам висловити необхідні емоції. Це так романтично, біла риба по-італійськи за вечерею на двох при свічках... Або наскільки святково страва може виражатися у вас на званому обіді. Вона не дуже довго готується, але її присутність буде гарантувати вашим гостям задоволення і святковий настрій. А також буде слугувати кращим доказом вашої хазяйської майстерності.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
10 мл.
Базилік у горщику
10 г.
Горіх кедровий Kilojo сушений 50г
25 г.
Маслини Маестро де Оліва чорні без кісточки 360г
50 г.
Помідори рожеві фасовка
500 г.
Oселедець Добра Риба Делікатесний 500г
440 г.
Етапи приготування
01
Філе риби посипати спеціями, сіллю. Розігріти в сковороді оливкову олію. Обсмажити на олії рибу кілька хвилин до золотистої скоринки.
02
Духовку розігріти до 180 градусів. Помідори помити, нарізати часточками або кубиками. Маслини дрібно нарізати (якщо є кісточки, то видалити їх).
03
У форму для запікання покласти філе. Покласти на рибу помідори, посипати горішками, маслинами. Поставити форму з рибою в духовку і запікати близько 12-15 хвилин. Збризнути рибу оливковою олією, посипати нарізаним базиліком і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів