
Вішісуаз
Тільки за назвою можна вгадати, звідки родом вішісуаз – суп із цибулі, який прийнято подавати холодним. Пропонуємо в домашніх умовах приготувати незвичайний, вишуканий французький суп, який принесе вам легкість і казкову насолоду. Незважаючи на непросту назву, готувати суп дуже і дуже просто. Потрібно лише дотримуватися інструкції - і перед вами з'явиться повна вітамінів тарілка крем-супу. Цибуля-порей поліпшує діяльність печінки і жовчного міхура, лікує від атеросклерозу, від почекаменних хвороб, покращує обмін речовин. Про корисні властивості ріпчастої цибулі знає навіть першокласник. Вершки додадуть супу ніжності, а курячий бульйон наповнить організм енергією. Експериментуйте і насолоджуйтеся!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
75 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
350 г.
Цибуля порей
1,5 кг.
Картопля фасована
750 г.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
3,5 л.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
285 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Картоплю помити, очистити і нарізати маленькими кубиками. Цибуля-порей порізати кружальцями.
02
У каструлі розтопити вершкове масло, додати цибулю і обсмажити до золотистого кольору. Додати в каструлю цибулю-порей і обсмажувати ще 5 хвилин. Потім додати картоплю і влити бульйон. Варити близько 30 хвилин.
03
Суп трохи охолодити і подрібнити блендером до стану пюре. Додати в суп вершки, сіль і перець. Ще раз подрібнити блендером і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів