Рататуй з сиром - Image

Рататуй з сиром

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Всі чули про відомий рататуй, який прийшов до нас з Італії. Там ця страва досить відома. Та головний плюс в тому, що в ньому смачно поєднуються овочі, і тому страва виходить не ситна, але смачна. Ми пропонуємо вам трохи змінений рецепт рататуя - овочі з сиром. Сир надає страві особливий смак, який робить страву ще м'якшою і смачнішою. Ви можете брати навіть інші овочі, які вам подобаються більше або пробувати щоразу щось змінити в інгредієнтах. У будь-якому випадку страва буде смачною і порадує вас і ваших рідних. Ну а той факт, що страва не калорійна, робить її ще цікавішою. Так що спробуйте зробити її якомога швидше.

Інгредієнти

Сир

200 г.

Баклажани

250 г.

Кабачки цукіні

250 г.

Часник

30 г.

Червона цибуля

150 г.

Олія оливкова

20 мл.

Сіль

5 г.

Перець чорний мелений

5 г.

Помідори

2 шт.

Етапи приготування

01

Цю страву краще готувати з молодих і не дуже великих овочів - якщо ж такої можливості немає, зняти з них перед приготуванням товсту шкірку. Потім нарізати овочі кружечками.

02

Легкий і ніжний сир нарізати скибочками. Змастити форму оливковою олією. Викласти в неї овочі і сир , чергуючи між собою.

03

Готову композицію посолити, поперчити. Прочавити через прес часник, розподілити його по овочах. Збризнути страву зверху оливковою олією.

04

Запікати в духовці при температурі 160°C протягом 1 години. Подавати гарячим.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі спаржі, горошку та яєць

Салат зі спаржі, горошку та яєць

2

40 хв

Рататуй з сиром – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua