
Соус песто з кедровими горішками
Давайте на деякий час зануримося в прекрасний світ італійської кухні. У ній так багато особливостей і різних страв, які славлять цю кухню на весь світ. Італійці - народ хоч і гарячий і швидкий, але вони встигають приділяти увагу навіть таким дрібницям як соус. У них на столі має бути все бездоганне, а тим більше такі маленькі деталі. Ось вони і вигадують різні соуси, і, не будемо лукавити, у них це добре виходить. Наприклад, в соусі песто зібралися такі інгредієнти, які не тільки добре поєднуються разом, але і при цьому несуть користь вам і вашому організму. А що може бути краще, ніж смачний ароматний соус, який при цьому ще й корисний?
Інгредієнти
Базилік зелений
50 г.
Сир пармезан
50 г.
Горіхи кедрові
2 г.
Олія оливкова
100 мл.
Часник
2 зуб.
Сіль
за смаком
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно вимити базилік. Потім зняти з нього зайву воду шляхом протирання за допомогою паперового рушничка. Після цього потрібно часник порізати на невеликі шматочки.
02
Натерти сир пармезан. Потім додати кедрові горіхи. В блендері всі інгредієнти змішати до однорідної маси.
03
Додати оливкову олію. ЇЇ кількість можна змінювати залежно від уподобань і цілей використання соусу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів