Паста "Карбонара" - Image

Паста "Карбонара"

Кількість порцій: 4Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Alla carbonara - найзнаменитіша класична італійська підлива/соус до пасти. Карбонара не використовується з короткою і фігурною пастою, тільки зі спагеті високої якості. Основними інгредієнтами пасти Карбонара є: грудинка, яйця і тертий пармезан. Додатково використовують вершки, часник і цибулю. Спагеті Карбонара - страва дуже ситна, з яскравим запахом і пікантним смаком. Головна особливість страви в тому, що соус доходить до готовності від паруючої пасти. Спагеті Карбонара можна готувати з будь-яким беконом і будь-яким сиром, але для традиційної страви італійці використовують в'ялену жирну свинячу грудинку панчетта або сиров'ялені свинні щічки гуанчіале і овечий сир Пекоріно Романо.

Продукти для рецепту

Макарони Чумак Спагеті 400г
59.99

Макарони Чумак Спагеті 400г

400 г

Інгредієнти

Макарони Чумак Спагеті 400г

200 г.

Бекон охолоджений

150 г.

Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г

150 мл.

Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг

3 шт.

Сир Пирятин Сметанковий твердий 50%

50 г.

Часник

2 зубчики

Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

На сковороді на соняшниковій олії злегка обсмажити дрібно нарізаний часник, додати нарізаний соломкою бекон і добре обсмажити.

02

Приготувати сирно-вершкову масу: жовтки злегка збити, посолити, поперчити, додати вершки і натертий на дрібній тертці сир, перемішати.

03

Спагеті відварити відповідно до рекомендацій на упаковці.

04

Викласти на сковороду гарячі спагеті, додати сирно-вершкову заливку і перемішати.

05

Змішати спагеті і підсмажений бекон.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв