Севіче з сібаса - Image

Севіче з сібаса

Кількість порцій: 2Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Якщо хочеться урізноманітнити рибне меню і приготувати щось пікантне, незвичайне і корисне, то перуанська страва під назвою севіче - те, що потрібно. Шеф-кухар ресторану Tin Tin Ілля Сьомін пропонує зробити її з сібаса - білої риби з ніжним м'ясом, в якому мінімум кісток і калорій, а також особливий маринад до нього.

Продукти для рецепту

Сібас охолоджений
449.00 - 544.00

Сібас охолоджений

за 1 кг

Інгредієнти

Сібас охолоджений

300г

Цибуля червона

60г

Батат

150г

Кінза 70г

35г

Перець халапеньо 100г

25г

Сіль морська Kamis в млинку 90г

за смаком

Соус Exotic Food Паста чилі 210г

10г

Лайм

280г

Часник

Етапи приготування

01

Приготуйте маринад «тигрове молоко»: змішайте нарізані часник, імбир, 15 г кінзи, сік лайму. Дайте трохи постояти, процідіть, додайте сіль і пасту.

02

Шматочки філе викладіть в миску і посоліть, залиште ненадовго. Додайте маринад і залиште ще на пару хвилин.

03

Зваріть батат

04

Змішайте мариновану рибу з дрібно нарізаною цибулею, бататом, чилі та кінзою. Подавайте!

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Севіче з гребінців з овочами

Севіче з гребінців з овочами

2

10 хв