Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Zakaz.ua Рецепти › Бісквітний торт з ягодами
Бісквітний торт з ягодами

Бісквітний торт з ягодами

Бісквітний торт з ягодами - це дуже смачний і легкий десерт, який сподобається всім. Коли десерт радує око яскравими кольорами і одним виглядом своїм піднімає настрій, нагадуючи про літо, тоді десерт заслуговує уваги. Переваги такого торта в тому, що начинка може бути найрізноманітнішою - можна експериментувати як з горішками (це можуть бути і волоські горіхи, і будь-які інші, які вам подобаються), так і з ягодами. Тут вже можна розгулятися! Куштуйте щось нове - не обов'язково строго слідувати інструкцією. І радуйте своїми маленькими шедеврами близьких.

Кількість порцій 5
Час приготування 40 хв

  1. 1. Сметана — 250г
  2. 2. Яйця — 4шт
  3. 3. Цукор — 120г
  4. 4. Борошно — 120г
  5. 5. Цукрова пудра — 50г
  6. 6. Ванільній цукор — 15г
  7. 7. Ягоди (полуниця, малина, ожина, чорниця) — 400г
  8. 8. Рублений мигдаль — 50г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Для приготування тіста потрібні яйця, цукор і борошно. Для начинки - все інше, а також форма близько 20 см. Збити жовтки з половиною цукру в густу світлу масу.

  2. Збити білки до щільної піни, додати цукор, і збивати до густоти і блиску.

  3. Змішати жовтки і білки, всипати борошно і перемішати. Викласти тісто у форму, змащену маслом і посипану борошном, випікати 25 хвилин при 200°C.

  4. Вийняти бісквіт з форми і дати постояти ніч для зміцнення структури. З бісквіта зрізати верхню скоринку і вибрати м'якуш, щоб вийшов кошик.

  5. Жменю крихт підсмажити на сковороді разом з горіхами і охолодити. Сметану змішати з пудрою і ваніллю, додати ягоди (частину відкласти для прикраси) і половину крихт.

  6. Викласти суміш у корзинку з бісквіту, посипати зверху підсмаженими крихтами і горіхами і прикрасити ягодами. Дати постояти в холодильнику декілька годин.